QUE FEM?

Ments Creatives és una escola que neix de la il·lusió de treballar amb els infants i joves, i també amb els adults, en un entorn que estimuli la seva creativitat, que valori les seves habilitats i capacitats i els permeti desenvolupar-les, i on es sentin lliures d'expressar-se i acollits en la diversitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

La imaginació és el punt més important a destacar dins de les nostres activitats, si ho imaginen poden fer-ho realitat per aixó volem donar sentit i importància. Tenim molt en compte els sentiments de cada nen o nena i el ritme d'aprenentatge per això les activitats estan realitzades per especialistes dins del camp infantil que tenen en compte el desenvolupament tan psicocognitiu com emocional de cada infant.

"Som un grup molt divers compost per persones amb formació i experiència en l'àmbit educatiu. La filosofia de Ments Creatives té bases molt clares, que sempre intentem seguir amb els nostres alumnes. Volem que sentin un espai de convivència on els seus somnis i la seva imaginació cobra un sentit nou."

Tel: 648 52 37 06